WERKT HET PLATFORM? ECHT? WE TESTEN HET ZELF

Nederlanders verdienen al miljoenen euro's vanuit huis door gebruik te maken van deze maas in de wet om rijk te worden. Maar is het legaal?


Oktober 26, 2019Het gezin van Noah had het moeilijk om rond te komen en hij hoopte dat Bitcoin Code hem meer financiële ruimte zou kunnen bieden. Daarom besloot hij om het systeem te testen en zijn resultaten te delen.

Onze hoofdredactie wilde het interview met Geert Wilders niet publiceren voordat we hadden geverifieerd dat Het platform echt de mogelijkheid biedt om vanuit huis geld te verdienen. Het topmanagement wilde niet dat we informatie zouden delen die ertoe zou kunnen leiden dat Nederlanders hun zuurverdiende geld verliezen.

Daarom heeft ons redactieteam Het platform getest om er zeker van te zijn dat het echt werkt zoals Geert Wilders beschrijft. Noah Jansen is een van onze online redacteuren en hij heeft vrijwillig aangeboden om Het platform met zijn eigen geld uit te proberen.Noah is een 53-jarige vader van twee dochters en vanwege een ziekte is zijn vrouw vorig jaar zijn baan verloren. Hij gaf eerlijk toe dat hij het financieel lastig had en deze investeringsmogelijkheid zou de oplossing kunnen zijn.


Noah vertelt:


"Toen ik van het interview met Geert Wilders hoorde, dacht ik eerst dat hij een grapje maakte. Geld verdienen vanuit huis is slechts een droom. Vanwege mijn financiële omstandigheden en om goed journalistiek werk te doen, besloot ik om het toch te proberen. ..."

Ik heb een introductievideo over het platform bekeken en vervolgens heb ik me aangemeld. De video leek me overdreven veelbelovend, maar ik besloot om mijn scepsis opzij te zetten. Binnen een paar uur kreeg ik een telefoontje van mijn persoonlijke investeerder. Hij beantwoordde alle vragen en nam alle twijfels die ik had weg. Verder verzekerde hij me dat ik simpelweg geld zou gaan verdienen.

Mijn persoonlijke investeerder beloofde zelfs dat hij onmiddellijk mijn eerste storting van €300 zou terugbetalen als ik ook maar één euro zou verliezen. Zo zeker was hij dat dit mijn leven zou veranderen. Deze klantenservice gaat verder dan ooit en het is dan ook geen wonder dat banken bang zijn.

Nadat ik toegang tot het platform had gekregen, heb ik de eerste storting van €300 uitgevoerd. Dit is ongeveer hetzelfde bedrag wat mijn gezin iedere maand aan junkfood uitgeeft en daarom besloot ik om een maand geen fastfood te kopen. Op deze manier kunnen we gezonder eten en we hebben de mogelijkheid om rijk te worden.

Het systeem van Het platform is een platform om automatisch in cryptovaluta te handelen. De software maakt gebruik van geavanceerde algoritmen op basis van kunstmatige intelligentie en machinaal leren om precies te voorspellen wanneer de prijs van cryptovaluta stijgt en daalt. Vervolgens worden de cryptovaluta 24 uur per dag automatisch voor je gekocht en verkocht. Technologie heeft ons leven al op alle mogelijke manieren gemakkelijker gemaakt. Dus waarom zou je het niet gebruiken om meer geld te verdienen?"

Noah.

Noah's RESULTATEN


Binnen één uur na het storten van het bedrag van €300 begon de software voor mij te handelen. Om eerlijk te zijn was ik bang dat ik al mijn geld zou verliezen. En mijn eerste transactie leverde inderdaad een verlies van €25 op!

"Het voelde alsof mijn keel werd dichtgeknepen. Ik dacht dat ik was opgelicht. Ik stond zelfs op het punt om mijn persoonlijke investeerder te bellen en mijn geld terug te vragen. Maar toen herinnerde ik me wat hij me tijdens ons eerdere gesprek had verteld:str het algoritme heeft het ongeveer in 80-89% van de gevallen bij het rechte eind. Niet ALLE transacties zullen winst opleveren, maar uiteindelijk zullen genoeg transacties winst opleveren om geld te verdienen."

Daarom zorgde ik ervoor dat de software transacties voor me bleef uitvoeren en ik hield de transacties nauwlettend in de gaten. De volgende transactie leverde winst op! Het was een winst van slechts €19, maar het was in ieder geval iets. De transactie die daarna werd uitgevoerd, leverde een winst van €51 op. Daarna leverde een transactie €22 winst op waardoor ik in totaal een winst van €67 had gemaakt. En dat allemaal in minder dan 5 minuten

Het duurde niet lang voordat ik enorm veel geld begon te verdienen en ik kon mijn ogen niet geloven.Elke keer wanneer ik het scherm vernieuwde, zag ik dat ik meer winst had gemaakt. Het leek wel alsof ik drugs had gebruikt, want ik had een enorm euforisch gevoel.


Nu begrijp ik waarom Geert Wilders altijd een goed humeur heeft. En ik snap nu ook waarom grote banken willen voorkomen dat mensen deze maas in de wet om rijk te worden ontdekken. Aan het eind van de dag had ik meer dan €754 winst gemaakt. Niet slecht voor een investering van €300! Ik was zo opgewonden dat ik bijna niet kon slapen.

De volgende dag was het dinsdag en moest ik weer aan het werk. Om eerlijk te zijn (en vertel dit niet aan mijn baas), was het moeilijk om me op mijn werk te concentreren omdat ik wist dat de Het platform software geld voor me aan het verdienen was.

Aan het einde van de week had ik in totaal €5,349.12 verdiend. Ik liet precies €4,800 uitbetalen en de rest van het geld gebruikte ik om opnieuw te investeren. Binnen twee dagen ontving ik via de post mijn eerste cheque met een waarde van precies €4,800. Ik kon niet geloven dat het echt waar was!"Noah vertelt verder:


"Nu verdien ik dankzij Het platform voortdurend €700 tot €1,500 per dag extra. Nu wordt het geld gewoon om de paar dagen op mijn bankrekening gestort. Je kunt het geld met slechts een paar klikken laten uitbetalen en binnen 24-48 uur staat het geld op mijn bankrekening. Elke keer als het geld naar mijn bankrekening is overgemaakt, moet ik mezelf in m'n arm knijpen om er zeker van te zijn dat ik niet droom.

laat een reactie achter:

Extra
De markt wint steeds meer "kracht" met de hulp van de groten, zodat duizenden mensen elke dag kunnen leren om inkomen te genereren en financiële vrijheid te hebben.
Extra - Getuigenis

De meest recente investering van Geert Wilders verbaast experts en maakt grote banken doodsbangs

Bekijk meer